Rólunk

Csapatunk tagjai 1999 óta a technológiai szolgáltatóiparban dolgoznak. Vizuáltechnikában, világítástechnikában több évtizedes tapasztalat áll mögöttünk Kivetítők, ledfalak, okoskijelzők területén maximális termékismerettel és a legkülönbözőbb minősítésekkel rendelkezünk. Nemzetközi rendezvényeken, kiállításokon való folyamatos közreműködésünk által és a nemzetközi trendek figyelembe vételével meggyőződésünk, hogy a digitális technológia a jövő marketingje éppúgy, mint az online. Az ügyfelek fizikai figyelmét legkönnyebben vizuális, audiovizuális és interaktív tartalommal lehet felkelteni.

Az országban elsőkként vizuál show-kkal emeltük rendezvények fényét a szórakoztatóiparban a 2000-es években. 2015 óta foglalkozunk rendszeres, vagy alkalmi kiállításokon telepített kijelzőkkel. Az elmúlt években megszereztük az LG legmagasabb szintű minősítéseit DIgital Signage specialistaként (LG SuperSign), így akkreditált partneri háttérrel is rendelkezünk, így az LG professzionális (ipari) felhasználásra tervezett monitorait is képesítve tudjuk kezelni, telepíteni és üzemeltetni.

Mindemellett kialakítottuk a professzionális hátteret, amivel akár meglévő, illetve a piacon, elérhető áron kapható készülékekkel is üzemeltethető alternatív signage szolgáltatást tudunk üzembe helyezni, így “átlagos” kijelzőket is vezérelhetővé tehetünk. Közvetlen partnerünk az LG egyik legnagyobb hazai disztribútora, így a legszélesebb lefedettséggel rendelkezünk a termékek hatalmas spektrumában. Folyatosan fejlesztjük aparátusunkat, hogy kivívjuk megrendelőink maximális elégedettségét.

Asset 19_vector